Tavaszi Kulturális Konferencia

2016. április 29. - 2016. május 1.

A Fidelitas 2016. április 29. és május 1. között Pécsen kulturális konferenciát szervez, melynek fővédnöke Hoppál Péter, kultúráért felelős államtitkár.

Helyszín: Pécs

Cím: Hotel Palatinus Pécs, Király u. 5, 7621


Célunk, hogy a fiatalok közelebb kerüljenek a magyar kultúrához és meghívott előadóink segítségével megvitassuk a hazánk kultúráját érintő kérdéseket. A konferencia kerekasztal-beszélgetéseinek tervezett témái: a magyar kultúra jövője, a fesztiválok szerepe a magyar országimázsban, filmgyártás helyzete Magyarországon, valamint fiatal tehetségek. Vendégünk lesz többek között Gerendai Károly, a SZIGET Fesztivál alapítója, a SZIGET Kft. ügyvezető igazgatója és Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója is.
A legfontosabb információk a http://kultura.fidelitas.hu/ oldalon találhatók, regisztrálni is ezen a felületen lehet a rendezvényre. A jelentkezés az űrlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével együtt érvényes! A konferencia részvételi díja április 1-ig regisztrálóknak és befizetőknek 5.000 Ft, utána 6.000 Ft. Az ár tartalmazza a szállást, étkezést, illetve a programokon való részvételt. A helyszín befogadóképessége korlátozott, a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel.Találkozzunk Pécsen!

Kapcsolat