Amerika 2020

2020. július 22.

Helyszín: Budapest


Július 22-én Amerika 2020 néven megrendezésre került a Külügyi és Uniós Kabinet legfrissebb rendezvénye. A beszélgetésen Magyarics Tamás, volt dublini nagykövettel, az NKE oktatójával és Faragó Csabával a Századvég Alapítvány külügyi vezetőjével beszélgettünk. 

A szakértőkkel nagy részletességgel körbejártuk az Egyesült Államok belpolitikai változásait és azok külpolitikára – különösen az amerikai-magyar kapcsolatokra – gyakorolt hatását. Górcső alá vettük, hogy az utóbbi idő nagy kihívásai – mint a koronavírus járvány és a Black Lives Matter tüntetések – milyen társadalmi töréseket hoztak felszínre és hogy ezen törések milyen origótól erednek. 

A beszélgetés végére mindenki nagyobb rálátással és talán bizakodóbban várja a novemberben esedékes elnökválasztást.  


Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.