Jogi és Közszolgálati Kabinet vendége lesz Dr. Kovács Zoltán, területi közigazgatásért felelős államtitkár úr

2016. március 23.

A Kormány ülését követően a Jogi és Közszolgálati Kabinet vendége lesz Dr. Kovács Zoltán, területi közigazgatásért felelős államtitkár úr, akivel a területi közigazgatás átalakításáról fogunk beszélgetni 2016. március 23-án 17:30-tól az Aulich Ifjúsági Klubban.

Helyszín: -

Cím: 1054 Aulich u. 7.


Az államreform soron következő lépései a központi közigazgatáshoz tartozó hivatalok, háttérintézmények működésének felülvizsgálata, a járási (fővárosi kerületi) hivatalok megerősítése. A cél az, hogy 2020-ra a magyar közigazgatás szervezetten, átlátható intézményi struktúrában, korszerűen és ügyfélbarát módon, hivatástudattal rendelkező, szakmailag felkészült, személyi állománnyal, modern szervezeti keretek között; és költséghatékonyan, és rövid ügyintézési határidőkkel működjön.
Fidelitas Jogi és Közszolgálati Kabinet sok szeretettel várják az érdeklődőket!További információ itt!

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.