Összefogás a Sikeres Innovációért Konferencia 2014

2014. december 4.

A Fidelitas Innovációs Kabinet és az Innovatív Találmányokért Egyesület szeretettel vár minden érdeklődőt az Összefogás a Sikeres Innovációért 2014 konferenciára.

Helyszín: Benczúr Ház Díszterem

Cím: 1068 Budapest Benczúr u. 27.


Kedves Barátunk!

Az Innovatív Találmányokért Egyesület és a Fidelitas Innovációs Kabinet szeretettel meghív Téged és érdeklődő ismerőseid az Összefogás a Sikeres Innovációért 2014 konferenciára.

A konferencia célja, hogy az érdeklődő résztvevők rálátást kapjanak a kormányzat ágazati céljaira és a 2014-2020-as EU költségvetési ciklusban elérhető forrásokkal kapcsolatos információkra, valamint megismerjék hazai vállalkozások, startup-ok sikerhez vezető útját.

Célunk, hogy az idén második alkalommal megrendezésre kerülő konferencia hagyományt teremtsen, találkozási alkalmat biztosítson a szakma szereplői számára, összehozza az érdeklődő fiatal pályakezdőket, az első sikereket már megtapasztalt hazai vállalkozásokat és a vállalkozásfejlesztésben, innovációs szakpolitikában érintett kormányzati tisztségviselőket.

A rendezvény időpontjával, helyszínével és programjával kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: http://intale.hu/konferencia/

A konferencián való részvétel ingyenes. Tekintettel arra, hogy a rendezvény létszáma korlátos, a regisztrációkat beérkezési sorrendben fogadjuk. Kérlek, hogy részvételi szándékod a http://intale.hu/regisztracio/ címen történő regisztrációval is jelezd részünkre!

A személyes találkozásban bízva, üdvözlettel:

dr. Urbán Viktor, kabinet elnök

Görgényi Máté, INTALE elnök


Kapcsolat