Figyelemfelhívó kampányt indított a Szegedi Fidelitas

Figyelemfelhívó kampányt indított az iskolakezdés alkalmából hétfőn a Szegedi Fidelitas. A szervezet elnöke, Korponyai Ernő szerint több sebből vérzik a helyi tömegközlekedés.

A Szegedi Fidelitas szerint változást kell eszközölni a város közlekedésében. Korponyai Ernő, a szervezet elnöke elmondta, tisztán látszik, hogy Szeged úthálózata nem alkalmas arra, hogy a fokozott mértékű forgalom haladjon.

“De az is látszik, hogy egy átlagos iskolanapon sem tudják a közlekedés úgy megszervezni, hogy ne legyen ebből fennakadás” 

Ezután egy táblát szúrtak le az Aradi vértanúk terén.

“A város több pontján helyezünk el ilyen táblákat” – jelentette ki Korponyai Ernő.

A szervezet elnöke úgy véli, a fejlődés érdekében a harmadik Tisza-hidat kell felépíteni.

Botka László ezt minden polgármesteri kampányában megígérte, mégsem épült fel a mai napig”

– hangsúlyozta a Fidelitas elnöke, aki szerint sürget az idő a híd kapcsán, ugyanis Szegeden az elmúlt időszakban több autót regisztráltak, mint korábban.

Ezután hozzátette: a lámpás forgalomirányítás sincs megfelelően kidolgozva, mindemellett a közlekedést sem hangolták össze. Iskolakezdésre megint sikerült a város egyik legforgalmasabb csomópontját széttúrni ezért áll a forgalom, ahogy ez most is jól látszik”.

 

 

 

FORRÁS: SZEGEDMA.HU

 

 

2019.10.01.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra és Márk

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.