Dél-alföldi regionális találkozó

A Fidelitas regionális találkozójára augusztus elején került sor.

???? A Fidelitas Dél-alföldi regionális találkozóján a résztvevők tartalmas beszélgetést folytattak Szedmák Tamással, a Fidelitas korábbi országos alelnökével, aki egyben Kiskőrös alpolgármestere, illetve Farkas Dániellel, a Fidelitas országos alelnökével. A helyi fejlesztések előrehaladásáról, korábbi Fidelitasos élményekről, az önkormányzatiságról és a 2022-ben megrendezésre kerülő Petőfi 200 évforduló programjairól volt szó.

???? A második blokkban vendégük volt Font Sándor, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke, aki a térség elmúlt ciklusok választási eredményeiről, a 2022-es választás tétjéről és esélyeiről, a mezőgazdaság múltjáról, jövőjéről és a magyar agrárium lehetséges fejlesztéseiről beszélt. Mindkét előadást Kovács Gréta Tünde, regionális igazgató moderálta.

⛪️ A csapatépítő program egy helyi történész előadásával folytatódott, aki bemutatta Kiskőrös település ikonikus épületeit és látványosságait.

Teljes galéria: https://www.facebook.com/fidelitas.hu/posts/10159563215408431

2021.08.12.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.