Pécs nem kér az erdőégetőből!

Felháborító, hogy a Gyurcsány-párt és csatlósai egy erdőégetőt szabadítanának Pécs városára és polgáraira. A város érdekében tájékoztató kampányt indítunk, hogy az emberek megtudják az igazságot a balliberálisok jelöltjéről.

Mindannyian emlékszünk azokra az időkre, amikor több millió tonna egészséges fát irtottak ki a Mecsek erdeiben. A fákat pedig Gyurcsány helyi emberének, Péterffy Attilának a közbenjárásával a Pécsi Hőerőmű kazánjaiban égették el. A tarra vágott erdőrészek, facsonkok arról árulkodnak, hogy a Mecsek a mai napig nem heverte ki a Péterffy vezetése alatt történt pusztítást. Nem véletlenül nevezik a helyiek ezeket a környezeti sebeket "Péterffy-irtásoknak“. A multikat kiszolgáló, a környezetvédő civileket félrelökő Péterffy "Erdőégető“ Attila most a pécsiek bizalmát kéri. Miközben Pécs felvirágoztatásáról szónokol, valójában Gyurcsány Ferenc és a várost tönkretevő baloldal érdekeit szolgálja. Ugyanolyan pusztítást végezne városvezetőként is, mint a Mecsekben. Október 13-án nemet kell mondanunk erre! A pécsieknek jogukban áll tudni, ki és milyen tetteket követően kérné bizalmukat!

2019.09.16.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.