Önkéntes ózdi szemétszedési akció

Arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos környezetünk tisztán tartása, hiszen a Földet csak kölcsön kaptuk, nem mindegy, hogy mit hagyunk hátra az utánunk érkezőknek.
Ezért idén újra önkéntes szemétszedési akció keretében tettünk környezetünkért! A Dancsok Tamás által életre hívott kezdeményezéshez már tavaly is többen csatlakoztunk, nem tettünk másként idén sem. Bárki csatlakozhatott hozzánk, hiszen ez egy közös ügy!

Idén Ózd-Falu városrészét takarítottuk ki, a régi K&H épület környékére fókuszálva.
Most először két ózdi középiskola is csatlakozott a kezdeményezéshez, rengeteg diák tett a környezete tisztaságáért a Petőfi tér és környékén.
Köszönjük az Ózdi József Attila Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium, valamint a Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium igazgatóinak az együttműködést.

 

 

2018.10.01.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.