Ülésezett A Fidelitas Jogi és Közszolgálati Kabinetje

A Jogi és Közszolgálati Kabinet őszi ülésszakának záró alkalmán 2017. november 20-án (hétfőn), Palich Etelka területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkár asszonyt látta vendégül egy szakmai kerekasztal beszélgetésen.
Helyettes államtitkár asszonnyal beszélgettünk a fiatalok kihívásairól, a tanulmányok befejeztét követő gyakornoki, valamint álláskeresési lehetőségeiről, ami kapcsán az évek óta töretlen sikerrel zajló, a fiatalok közigazgatásban történő elhelyezkedését támogató Magyar Közigazgatási Ösztöndíj (MKÖ), a Területi Közigazgatási Ösztöndíj (TKÖ) programok, valamint a fogyatékkal élő ifjak elhelyezkedését célzó FKÖ program is kielemzésre került. A résztvevők tanulmányairól és személyes munkatapasztalatairól is visszacsatolhattak az interaktív eszmecsere alkalmával, helyettes államtitkár asszony önmaga versenyszférabeli és közigazgatási tapasztalatairól is beszámolt, kiemelve a folyamatos továbbképzés, munka melletti tanulás fontosságát kiemelve, akár a verseny-, akár a közszféra berkein belül is találja meg számítását az ember, építi karrierjét.
Rendkívül élménydús és közvetlen, interaktív szakmai diskurzus alakulhatott ki, köszönjük helyettes államtitkár asszony látogatását és a támogató, motiváló hangulatú beszélgetést.
 

 

2017.11.29.

Kapcsolat