A nyári csapatépítő hétvége után a Gazdasági Kabinet megtartja őszi nyitóülését

„Ha összejövünk, az a kezdet. Ha együtt maradunk, az már haladás. Ha együtt dolgozunk, az a siker!” A nyári pihenés után folytatja szakmai munkáját a Gazdasági Kabinet, amely szeptember 10-én, csütörtökön este 18:00-kor tartja őszi nyitó ülését. A Kabinet csapata az ülésre minden érdeklődőt szeretettel vár. Részletekről érdeklődni Beck Zoltán kabinetvezetőnél: http://fidelitas.hu/kik_vagyunk
A Fidelitas Gazdasági Kabinete idén júliusban is megrendezte nyári csapatépítő hétvégéjét a Somogy megyei Böhönyén, melynek házigazdája Beck Zoltán kabinetvezető volt. A résztvevők egy bortúra keretében a Dél-Balatoni Borvidék böhönyei borait kóstolhatták meg, szombaton a Szenyéri Falunapra voltak hivatalosak Bogdán Imre polgármester úr meghívására, ezt követően önkéntes társadalmi munka keretében megtisztították a böhönyei játszóteret, majd rendbe tették a helyi röplabda pályát. A szombat esti program kemencés és grill partival zárult, melyen jelen voltak a helyi ifjúsági szervezet képviselői, illetve vendeink a kaposvári tudományos és gazdasági életből.  A Kaposvári Virágfürdő meglátogatása idén sem maradt el.
 
A Gazdasági Kabinet a nyári pihenés után folytatja szakmai tevékenységét. 2015 tavaszán a Fidelitas tisztújítása során a Gazdasági Kabinet vezetése újra bizalmat kapott az elnökségtől. Az idei esztendő programjai között szerepelt egy újabb Országgyűlési Szimuláció Antal Kristóf kabinetvezető-helyettes főszervezésében, ahol a résztvevők kipróbálhatták magukat országgyűlési képviselői szerepben.
 
 Egy vitaest keretein belül beszélgethettünk „a kereszténység és az iszlám együttéléséről” Beer Miklós váci püspök és Dr. Mihálffy Balázs sejk urakkal, illetve egy Makrogazdasági Est keretében az államadósság kezeléséről hallhattunk előadást egy neves közgazdásztól.
Továbbá egy beszélgetésre is sor került Bencsik János országgyűlési képviselő úrral hazánk fenntarthatósági kérdéseiről, amely alkalommal Ary Tamás szakmai vezető bejelentette a Gazdasági Kabinet keretén belül működő Fenntartható Fejlődés Fórumának megalakulását. A Gazdasági Kabinet a Jogi és Közigazgatási Kabinettel együttműködésben meglátogatta az Országgyűlés Törvényalkotási Bizottságának ülését, amelynek napirendjén gazdasági, önkormányzati, mezőgazdasági, felsőoktatási, vízügyi, egészségügyi, szociális és rendvédelmi témák, illetve az e-kártyát érintő törvényjavaslatok vitái szerepeltek.
 
A Fidelitas Gazdasági Kabinete szeretettel várja az érdeklődő fiatalokat.
Látogassatok el oldalunkra: http://fgk.hu/kabinet
A kapcsolat felvétele érdekében keressétek Beck Zoltán kabinetvezetőt: http://fidelitas.hu/kik_vagyunk
 

2015.09.08.

Kapcsolat