Az Újbudai Fidelitas Hoffmann Tamással beszélgetett

„Újbuda Veled Épül” címmel hirdette meg az Újbudai Fidelitas a saját közéleti programját, melynek vendége Dr. Hoffmann Tamás, a kerület polgármestere volt. A programot Lőrincz Gergő közép-magyarországi regionális igazgató nyitotta meg, majd átadta a szót Cseke Mátyás ügyvezető alelnöknek, aki az est moderátoraként beszélgetett a meghívott vendéggel.
A találkozón szó esett többek között az önkormányzat működéséről, a kulturális élet fontosságáról, a kerületi fejlesztésekről, a fővárosi képviselőként szerzett lehetőségekről, de a jelenlévők betekintést nyerhettek Hoffmann Tamás politikai pályafutásának kezdeteibe is. A polgármester elmondta, hogy véleménye szerint szükség van a fiatalokra a közéletben, hiszen az ő lendületük és gondolkodásmódjuk tökéletesen ki tudja egészíteni a bölcsebb és tapasztaltabb idősekét.
 
 

A találkozó végén az ügyvezető alelnök elmondta, hogy ez az alkalom egy ősszel induló programsorozatnak előfutára volt, melynek rendezvényeire minden érdeklődőt szeretettel vár az Újbudai Fidelitas.

2015.05.28.

Kapcsolat