Gyertyagyújtás az iraki keresztény áldozatokért

Közel-Keleten az ISIS iszlám szervezet brutális támadásokat hajt végre az ott élő keresztények ellen. Vallásuk, állampolgárságuk miatt emberek százait végzik ki különös kegyetlenséggel. A nemzetközi szervezetek tiltakozása ellenére a vérontás folytatódik. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és a Fidelitas szervezésében az együttérzés gyertyáit a Március 15. téren helyezzük el augusztus 29-én, pénteken 18 órától. Hívd meg ismerőseid, oszd meg, hogy minél nagyobb számban álljunk ki az üldözöttekért.
Gyere el, mondjuk el: nem akarjuk, hogy vallásuk miatt embereket öljenek Irakban vagy Szíriában és mielőbbi rendezést várunk a közel-keleti keresztények védelmének ügyében.
 
További információ az esemény facebook oldalán:
 
 
 

2014.08.28.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.