Fidelitas a Campuson '14

Nem véletlen, hogy Debrecen a dinamikus megújulás otthonává vált, hiszen sokat tesz érte a város. Az idei Campus Fesztivál, Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye a Nagyerdei Stadion rekonstrukciója után teljesen megújult környezetben várta a látogatókat július 23. és 27. között. A Fidelitas debreceni szervezete külön sátrat rendezett be a fesztivál civilfalujában.
Papp Viktor debreceni csoportelnök és Rőmer Ádám helyi alelnök beszámolója:

Napközben fiatalos és interaktív vetélkedőkkel (kvízzel és selfie-versennyel) igyekeztünk megtenni mindent azért, hogy az érdeklődők megismerhessék városunkat, szervezetünket és hasznosan töltsék el az idejüket. A legeredményesebb játékosok változatos ajándékokat is nyerhettek. Három felejthetetlen nap alatt több mint 300-an látogatták meg sátrunkat, mindenki mosollyal az arcán távozott és sokan tértek vissza egy rövid beszélgetés vagy egy újabb játék erejéig. Mindennap ellátogattak a fesztiválra a helyi Fidesz képviselőjelöltjei, valamint Dr. Papp László, Debrecen város alpolgármestere, a Fidesz polgármesterjelöltje is eltöltött egy délutánt a Campuson, beszélgetett a fiatalokkal, kipróbálta játékainkat.

 


Esténként a szórakozásé volt a főszerep, mindenki ízlése szerint vehette ki részét a buliból. A nulladik napon bevezetésként Péterfy Bori & Love Band szolgáltatta a talpalávalót, aztán az első napon a Dumaszínház, Kőhalmi Zoltán és Aranyosi Péter műsorának nézőivé váltunk, majd az Ocho Macho táncoltatott meg minket. Második nap ráhangolódtunk a zárónapra, melyen a Tankcsapda 25. jubileumi nagykoncertje aratta a legnagyobb sikert; Lukács Laciék kétórás zenéléssel hálálták meg a hazai közönség szeretetét.

Gyorsan elszállt ez a néhány nap, de senki se aggódjon, jövőre folytatás ugyanitt! 

2014.07.29.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.