A baloldal szégyenfala

Interaktív honlapot indított a Fidelitas aszegyenfal.com címen. A weboldalon megtalálhatók a 2010 és 2014 közötti időszak leginkább arcpirító baloldali lejárató akciói – mondta el Böröcz László ügyvezető alelnök vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Böröcz László felhívta a figyelmet arra, hogy egy hét múlva lesznek az európai parlamenti választások, ahol az a baloldal kéri a magyar választók támogatását, amely az elmúlt években minden létező eszközzel megpróbálta lejáratni a magyar kormányt és Magyarországot az uniós intézményekben. A magyar választóknak meg kell ismerniük a baloldali lejártó kampány leginkább felháborító bizonyítékait, tudniuk kell, hogy kik szerepelnek a szégyenfalon, ezért a Fidelitas egy interaktív honlapot indított aszegyenfal.com címen – jelentette be az ifjúsági szervezet ügyvezető alelnöke.

A politikus elmondta, ezen az oldalon megtalálhatók a 2010 és 2014 közötti időszak leginkább arcpirító baloldali lejárató akciói. A honlapon többek között információk találhatók arról, hogy Göncz Kinga pár héttel a 2010-es kormányváltást követően arról beszélt az Európai Parlamentben, hogy Magyarországon megszűntek a demokratikus intézmények. Az oldal azt is bemutatja, hogyan küldtek a szocialisták lejárató háttéranyagot többezer uniós e-mail címre, közöttük európai parlamenti képviselőknek és tisztségviselőknek a magyar uniós elnökség előestéjén. A aszegyenfal.com oldalon az is megtalálható, amikor Herczog Edit az MSZP elnökségének szánt írásban elküldött levelében bevallotta, hogy ők mondták tollba a gyalázatos Tavares-jelentést – sorolta Böröcz László. Az interaktív oldalon a baloldali aknamunka további több tucat bizonyítéka is szerepel – tette hozzá.


Böröcz László aláhúzta, a baloldali lejárató akciók Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc jóváhagyásával történtek. Ez a magatartás szélsőséges és példátlan az unióban – jegyezte meg. Azok, akik részt vettek az ország lejáratásában és ezt idehaza jóváhagyták, a Fidelitas szerint méltatlanná váltak arra, hogy Magyarországot képviseljék Brüsszelben. Éppen ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a szégyenfal oldalát minél több választó megismerhesse – fogalmazott a Fidelitas ügyvezető alelnöke.

2014.05.18.

Kapcsolat