Az ellenzéki összefogás együtt védi Simon Gábort

Falusi Vajk és Jakab Jácint, a Fidelitas alelnökei szerint az ellenzéki összefogás képviselői együtt védik Simon Gábort.

"Szomorú, hogy az Együtt-PM politikusai - Szabó Rebeka, Dorosz Dávid, Scheiring Gábor, Bajnai Gordon - és az MSZP elnöke, Mesterházy Attila a mai napig együtt védik Simon Gábort, és nem adnak választ arra, hogy honnan van a 240 millió forint" – jelentette ki Falusi Vajk, a Fidelitas alelnöke szerdán a Képviselői Irodaházban.

A Fidelitas aktivistái Szabó Rebeka, Dorosz Dávid és Scheiring Gábor irodájának ajtajára plakátokat ragasztottak, melyeken ez áll: "Ezekben az irodákban védik Simon Gábort. Miért nem mondjátok meg, honnan van a pénz? Honnan vannak az afrikai útlevelek? Korruptak vagytok mind, mint Simon Gábor!"

A Fidelitas az Együtt-PM délelőtti akciójára - amelynek keretében "Vigyázat, ebben az irodában védik a korrupciót!" feliratú plakátokat helyeztek a Fidesz vezető politikusainak ajtajára - reagálva arra hívta fel a figyelmet, hogy a baloldal immár másfél hónapja védi hallgatásával az MSZP volt elnökhelyettesét. "Szeretnénk megtudni, honnan van a 240 millió forint és az afrikai útlevelek" - közölte Jakab Jácint, a Fidelitas alelnöke.

2014.03.19.

Kapcsolat