Kecskeméten is megkérdeztük Mesterházyt: honnan van a 240 millió?

Mesterházy Attila adjon érdemi választ a Simon-ügyre - mondta Nemcsik Mátyás, a Fidelitas országos alelnöke kedden Kecskeméten az MSZP elnökének lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón.

Nemcsik Mátyás hangsúlyozta: az MSZP elnöke adjon végre érdemi választ, ne csak „tereljen és hallgasson” azokról a dolgokról, amelyekben neki is hatalmas felelőssége van. Nemrégiben kattant a bilincs Simon Gábor kezén, aki Mesterházy Attila közvetlen helyettese volt a szocialista párt vezetésében - tette hozzá.


A Fidelitas országos alelnöke szerint, az embereket felháborítja az, hogy ilyen bűncselekmény történt az MSZP vezetésében. Úgy véli, hogy a hat év börtönbüntetés után szabadult egykori szocialista politikus, Zuschlag János után Simon Gábor lesz az, aki börtönbe kerülhet.

2014.03.11.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.