Közösség

A Fidelitas alulról szerveződő közösségek hálózata, ami támogatja egy sokszínű polgári társadalom és egy modern európai demokrácia kialakulását és működését.

Ifjúsági társszervezet

A Fidelitas a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség egyik legnagyobb szövetségese, a párt ifjúsági társszervezete. Szervezetünket nemzeti szabadelvű, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok hívták életre 1996-ban. A Fidelitas éves szinten több ezer fiatalt von be a magyar politikai élet vérkeringésébe, ami biztosítja Magyarország legnagyobb keresztény-nemzeti elköteleződésű politikai közösségének zavartalan működését és folyamatos megújulását.
A Fidelitas olyan fiatalok közössége, akiket foglalkoztatnak a társadalmunkat érintő legfontosabb közéleti kérdések, problémák és a lehetséges megoldások.

Több száz csoport, több ezer tag

A Fidelitas alulról szerveződő közösségek hálózata, ami támogatja egy sokszínű polgári társadalom és egy modern európai demokrácia kialakulását és működését.
Büszkék vagyunk rá, hogy szervezetünk az Európai Unió egyik legnagyobb, Magyarország legnépesebb politikai ifjúsági szervezete, ami több száz csoportjával több ezer fiatal számára biztosít értékközösséget.

Változatos programok

A klasszikus politikai munka – szemináriumok, előadások, képzések, fórumok szervezése, kampányban való részvétel – mellett a Fidelitas otthont ad a legváltozatosabb szabadidős, kulturális és környezetvédő tevékenységeknek: hagyományos nagyszabású országos rendezvényeink (szabadegyetem, sporthétvége) mellett helyi csoportjaink gyakran szerveznek sportkupákat, táborokat, kirándulásokat, táncházakat, megemlékezéseket, kulturális műsorokat és részt vállalnak településük környezetének megóvásában is.