Kövesd nyomon híreinket, itt mindent megtalálsz ami a fiatalságot érinti!

Egy hete lopkodják a konzultációs íveket

A baloldal ismét támadja a nemzeti konzultációt, igaz, most szintet léptek - azt hittük sokkal lejjebb már nincs.

2020.06.29 Elolvasom!

Fogjunk össze idén is Kárpátaljáért!

A Fidelitas részéről már a megalakulásunk óta szívünkön viseljük a határon túli magyar fiatalok jelenét és jövőjét, aktívan együttműködünk a határon túli partnerszervezetekkel, segítjük a munkájukat, valamint közösen teszünk azért, hogy minden magyar fiatal élete jobb, élhetőbb és biztonságosabb legyen, éljenek határainkon innen, vagy túl. A jelenleg kialakult helyzetben a határon túli barátainknak is a járvány elleni védekezésben van szükségük a leginkább segítségre, ezért átalakítva a jótékonysági akciónk célját, adománygyűjtő akciónkat május végéig folytatjuk, az adományokat pedig a kárpátaljai közösségek járványügyi előírások betartásához szükséges egészségügyi eszközök, felszerelések beszerzésére fordítjuk. Adományozásra az alábbi felületen van lehetőség: http://www.karpataljaert.hu/

2020.05.01 Elolvasom!

Törpepártok próbálnak a YEPP-en keresztül a magyar belpolitikába beavatkozni

Az Európai Néppárt ifjúsági szervezete Illés Boglárka szerint jogilag vitatható döntést hozott. Az Európai Néppárt (EPP) ifjúsági szervezete, a YEPP szerdai ülésén napirendre tűzte a Fidelitas kizárását soraiból. A Fidelitas – mint az elnöktől megtudtuk – semmilyen formában sem tartja jogszerűnek a tegnapi döntést. Illés Boglárka a Vasárnapnak adott interjújában elmondta, a mostani nehéz időszakban nem lenne szabad a kisstílű politikai csatározásoknak teret engedni.

2020.04.30 Elolvasom!

Kiálltunk az érettségik megtartása mellett

Kiálltunk az érettségik megtartása mellett, hiszen amíg a baloldali ellenzék, Gyurcsány vezetésével, az érettségi ellen foglaltak állást, addig a kormány mindent megtett az érettségik biztonságos lebonyolításáért.

2020.04.28 Elolvasom!

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.