Niedermüller Péter ajándék tollal mondhatja fel a Czeglédy Csabával kötött szerződéseket, miután a jogerősen elítélt bűnöző tagságát felfüggesztette az ügyvédi kamara

Niedermüllerék és a baloldali önkormányzatok közpénzből pénzelik azt a Czeglédy Csabát, akinek a tagságát az ügyvédi kamara költségvetési csalás vádja miatt felfüggesztette - írta közösségimédia-oldalán Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke.

A Fidelitas elnöke elmondta, hogy felszólították Erzsébetváros baloldali polgármesterét, hogy mondja fel Czeglédy Csaba szerződését, és FORDÍTSA A FELSZABADULÓ MILLIÓKAT ERZSÉBETVÁROSRA ÉS AZ ERZSÉBETVÁROSIAKRA.

Az Erzsébetvárosi Fidelitas elnöke kifejtette, azért szólították fel a polgármestert, hogy azonnal mondja föl a DK-s ügyvéd megbízási szerződéseit, mertAZ ÜGYVÉDI KÉPVISELET KAMARAI TAGSÁGHOZ KÖTÖTT ENGEDÉLYKÖTELES TEVÉKENYSÉG.E tevékenységét pedig Czeglédy Csaba már nem folytathatja, mert az ügyvéd kamarai tagságát a Vas Megyei Ügyvédi Kamara október 21. napjával felfüggesztette. 

A VII. kerületi Fidelitas elnöke hangsúlyozta, hogy ez nemcsak jogkérdés, ez a polgármester erkölcsi kötelessége is. Adja meg Erzsébetváros lakosságának azt a tisztelet, hogy a kerület jogi képviseletétOLYAN ÜGYVÉDI IRODÁRA BÍZZA, AMELY FEDHETETLEN, ÉS AMELYNEK VEZETŐJE SEM ADÓCSALÁSÉRT, SEM MÁS BŰNCSELEKMÉNY VÁDJA MIATT NEM ÁLL BÍRÓSÁG ELŐTT.

Egy elektromos hosszabbítót is hozzácsaptunk az ajándékhoz, amivel emlékeztetni szeretnénk Niedermüller Pétert, hogy az áramlopás bűncselekmény, amit abban a hivatalban követtek el, amelyet ő vezet, amelyért ő a felelős.

- tette hozzá Virágh Előd.

 

Forrás: origo.hu

2020.10.28.

Kapcsolat