A Fidelitas XVII. Kongresszusának zárónyilatkozata

A koronavírus járvány a feje tetejére állította a 2020-as évet és új kihívások elé állította családjainkat és közösségeinket. A vírus első hulláma elleni sikeres védekezés mindannyiunk sikere. A fegyelmezettség, az egymás iránt érzett felelősség, az összefogás jegyében országszerte több száz Fidelitas csoport járult hozzá a vírus elleni védekezéshez.

A Nemzeti Konzultáción keresztül 1 millió 793 ezer ember fejezte ki a véleményét a vírus elleni védekezésről, így számunkra is világos, mi a teendő a járvány második hullámában. Úgy kell küzdenünk a vírus terjedése ellen, hogy az ellenzékre most sem számíthatunk és közben Magyarországnak működnie kell! Ebben pedig nekünk fiataloknak, az eddigieknél is nagyobb szerepünk van: a szabályokat betartva úgy kell tudnunk segíteni, hogy ne fertőzzük meg egymást, szüleinket és nagyszüleinket, akiknek ezen az életük múlhat.

A vírus mellett egy másik veszély is fenyegeti a magyar emberek, így a fiatalok jövőjét: gátlástalan és elvtelen politikusok kapaszkodnak össze, hogy 2022-ben megpróbálják magukhoz ragadni a hatalmat.

Zöld törpék, lila ügynökök, levitézlett vörösök, kiszínezett kisnyilasok békélnek meg Gyurcsánnyal és egymással, hogy bosszút álljanak saját sikertelenségeikért. 

Nem titkolják, hogy támogatják a bevándorlást, földönfutóvá tennék a velük egyet nem értőket, saját érdekükben felfüggeszthetőnek tartják a jogállamot, magukra hagynák a határon túli magyarokat és a családok helyett azokat támogatnák akik, nem akarnak dolgozni - mindezt mindannyiunk adójából.

A baloldali ellenzék ismét a saját nemzetére támadna, ahogy azt bő egy évtizede és egy évszázada tették, mert ezek ugyanazok. Annak körvonala egyre tisztább, hogy kik sorakoznak a nemzeti erők ellen. Itt az idő, hogy újra rendezzük sorainkat és megvédjük az elmúlt 10 év eredményeit, ami minden magyar ember közös sikere.

 

Budapest, 2020. szeptember 27.

2020.09.27.

Kapcsolat