A Fidelitas XVII. Kongresszusának zárónyilatkozata

A koronavírus járvány a feje tetejére állította a 2020-as évet és új kihívások elé állította családjainkat és közösségeinket. A vírus első hulláma elleni sikeres védekezés mindannyiunk sikere. A fegyelmezettség, az egymás iránt érzett felelősség, az összefogás jegyében országszerte több száz Fidelitas csoport járult hozzá a vírus elleni védekezéshez.

A Nemzeti Konzultáción keresztül 1 millió 793 ezer ember fejezte ki a véleményét a vírus elleni védekezésről, így számunkra is világos, mi a teendő a járvány második hullámában. Úgy kell küzdenünk a vírus terjedése ellen, hogy az ellenzékre most sem számíthatunk és közben Magyarországnak működnie kell! Ebben pedig nekünk fiataloknak, az eddigieknél is nagyobb szerepünk van: a szabályokat betartva úgy kell tudnunk segíteni, hogy ne fertőzzük meg egymást, szüleinket és nagyszüleinket, akiknek ezen az életük múlhat.

A vírus mellett egy másik veszély is fenyegeti a magyar emberek, így a fiatalok jövőjét: gátlástalan és elvtelen politikusok kapaszkodnak össze, hogy 2022-ben megpróbálják magukhoz ragadni a hatalmat.

Zöld törpék, lila ügynökök, levitézlett vörösök, kiszínezett kisnyilasok békélnek meg Gyurcsánnyal és egymással, hogy bosszút álljanak saját sikertelenségeikért. 

Nem titkolják, hogy támogatják a bevándorlást, földönfutóvá tennék a velük egyet nem értőket, saját érdekükben felfüggeszthetőnek tartják a jogállamot, magukra hagynák a határon túli magyarokat és a családok helyett azokat támogatnák akik, nem akarnak dolgozni - mindezt mindannyiunk adójából.

A baloldali ellenzék ismét a saját nemzetére támadna, ahogy azt bő egy évtizede és egy évszázada tették, mert ezek ugyanazok. Annak körvonala egyre tisztább, hogy kik sorakoznak a nemzeti erők ellen. Itt az idő, hogy újra rendezzük sorainkat és megvédjük az elmúlt 10 év eredményeit, ami minden magyar ember közös sikere.

 

Budapest, 2020. szeptember 27.

2020.09.27.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.