Szabadegyetem - ELHALASZTVA

Az egészség az első, ezért a Szabadegyetemet elhalasztjuk

A koronavírus-járvány második hulláma miatti elővigyázatosságból a Fidelitas Országos Elnöksége úgy döntött, hogy az eredetileg tervezett létszámban és módon a szeptemberi Szabadegyetemünket biztonsággal és felelősséggel nem tudjuk megtartani, ezért azt a jövő évre elhalasztjuk.

A Fidelitas Szabadegyeteme mindazt magába foglalja, ami a jelszavunk: közösség és közélet.

Nem hiába vált az egyik legfontosabb éves eseményünkké, melyen a politikai, közéleti párbeszéden túl lehetőségünk van közös élményeket, tapasztalatot szerezni, barátságokat kötni, közösségünk erősíteni.

Nehéz döntés volt ez a számunkra, hiszen mindannyian vártuk, de az élet nem áll meg.

A borsodi időközi választásra való tekintettel alternatív programot nem szervezünk, a kampányban a helyünk.

S bár a szabadegyetemre tervezett közgyűlésünk a fizikai mivoltában elmarad, dolgozunk azon, hogy az eredetileg tervezett időpontban, szeptember 27-én, online formában meg tudjuk tartani.

Az online kongresszus formájáról és napirendjéről legkésőbb szeptember 18-án tagjainkat részletesen tájékoztatjuk.

Az időközi választást követően, novemberben pedig mind a Csoportelnökök Találkozóját, mind az Országos Választmányt megtartjuk. Amennyiben személyesen nem lesz rá lehetőségünk, úgy online formában.Addig is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

2020.09.10.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.