A Fidelitas Országos Választmánya

A Fidelitas 2020. július 11-én Budapesten tartotta Országos Választmányának rendes tisztújító ülését

A választmány dr. Fekete Dávidot, a választmány korábbi elnökét újraválasztotta. Alelnökeinek Riebel Zsófiát, Hojnyák Dávidot, Ésik Árpádot, Kupcsok Pétert és Szilasi Gábort választotta.Balról: Kupcsok Péter, Hojnyák Dávid, Illés Boglárka, Riebel Zsófia, dr. Fekete Dávid, Szilasi Gábor

A Fidelitas Országos Választmánya egy politikai nyilatkozatot fogadott el, mely az alábbiakban olvasható:

"A leghatározottabban elutasítjuk a demokratikus és szabad véleménynyilvánítás bármilyen akadályoztatását vagy korlátozását és kiállunk a személyes adatok védelme mellett!

A 2010 előtti baloldali kormányok idején már láttuk, hogy a gyurcsányisták mit gondolnak a szólás és véleményszabadságról. Akkor lovasrohammal, kardlappal, szemkilövéssel, könnygázzal és rendőri terrorral fojtották belénk a szót. Már 10 éve nem kormányoznak, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a Nemzeti Konzultáció megakadályozására törekszenek, ha kell törvénysértő eszközökkel.

Az egyesült baloldal a konzultációs ívek összelopkodásával, begyűjtésével és az azokon szereplő személyes adatok törvénytelen kezelésével minden eszközt bevet, hogy minél kevesebb magyar ember tudja elmondani a véleményét a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági függetlenségéről, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről.

Felszólítjuk a baloldali ellenzéket, hogy azonnal hagyjon fel a véleménynyilvánítás szabadságának akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel!

Nem az embereket kell elhallgattatni, nem a választókat kell lecserélni és nem az országot kell átszabni, ha nem abban a gyökértelen világban akar élni, amit a balliberális ellenzék képvisel, hanem a hitványság politikájával kell felhagyni.

Nemzetileg elkötelezett, a szabadság és a keresztény világ értékei mellett küzdő, történelmére büszke fiatalokra van szüksége Európának és Magyarországnak is. 

Ezek a fiatalok Mi vagyunk és erre hívunk mindenkit.

Budapest, 2020. július 11.

a Fidelitas Országos Választmánya"

 

2020.07.15.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra és Márk

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.