Egy hete lopkodják a konzultációs íveket

A baloldal ismét támadja a nemzeti konzultációt, igaz, most szintet léptek - azt hittük sokkal lejjebb már nincs.

A baloldal azt a nemzeti konzultációt támadja, amely eddig magyar emberek millióinak véleményét tudta már közvetlenül bevonni a kormányzati döntéshozatalba, azzal érdemben befolyásolni azt.

A 2010-es kormányváltást követően a Kormány a mostanival eddig kilenc alkalommal indított nemzeti konzultációt. 

A baloldal már a veszélyhelyzet ideje alatt sem a nemzeti egység megteremtésén, hanem egyéni politikai haszonszerzés céljából a járvány lassítása érdekében tett intézkedések ellehetetlenítésén és hamis hírek gyártásán munkálkodott. 

Az MTV székház fetrengő bohócai most pedig ismételten, egyetértési pontok kialakítása helyett meghirdették a konzultációs ívek begyűjtését, igaz akkor még nem gondoltuk volna, hogy a baloldalon ez a konzultációs ívek lopkodási versenyét jelenti majd.

(forrás: Origo)

Elkeseredett és szánalmas politikai akciónak tartjuk, hogy a gátlástalan baloldali pártok és aktivistáik úgy próbálnak minél több ívet összegyűjteni, hogy azokat kilopkodják a postaládákból, hogy ezzel is akadályozzák a magyar embereket abban, hogy elmondhassák a véleményüket a nemzeti konzultáció kérdéseiről: a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről.

Arra kérünk mindenkit, fokozottan figyeljék a postaládáikat is, mert a baloldal már nem csak az értékeinkre, de a levelezésünkre is veszélyes.

Ezek után már csak reménykedni tudunk, hogy az infantilis budapesti kupakszavazásukhoz nem a beteg gyerekek számára elhelyezett gyűjtőládákból fogják kilopkodni a kupakokat, hogy legyen elegendő “szavazatuk”.

Kíváncsian várjuk a Hadházy-Szél duó nagy bejelentését, hogy végül hány ívet sikerül összelopkodni országszerte.

2020.06.29.

Kapcsolat