Niedermüller Péter távozzon a közéletből!

A Fidesz és a Fidelitas közös demonstrációt szervezett a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt.

A demonstrációt azért tartották, mivel Niedermüller Péter, a DK helyi polgármestere korábban azt mondta:

hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket (ugye, fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik), akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük.

A demonstráció elején a Székely himnuszt énekelték el az összegyűltek, majd pedig Reviczky Gábor szavalta el Radnóti Miklós egyik versét. Huth Gergely, a tüntetés moderátora arról beszélt, hogy felháborító, hogy Niedermüller Péter és Karácsony Gergely támogatói még Radnóti versét sem tudták csöndesen meghallgatni.

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke arról beszélt, hogy a balliberálisok csak az elítélt bűnözők és a migránsok jogait védik. A Fidelitas elnöke szerint felháborító, hogy a jogvédő szervezetek hallgatnak az ügyben.

Karácsony ne mosdassa tovább Niedermüllert

- szólította fel a főpolgármestert Illés Boglárka. Szerinte Niedermüllernek azonnal le kellene mondani.

Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár arról beszélt, hogy 260 millió keresztény ember szenved ártatlanul üldözetést, és erről nem vesz tudomást a világ.

Míg keleten felrobbantják, nyugaton bezárják, addig Magyarországon új templomok épülnek

- tette hozzá. A magyar kormány kiáll az üldözött keresztények mellett. Niedermüller nyilatkozata után egyértelműen ki kell állni a keresztényellenes izgatás ellen. Most is itt vannak azok, akik gúnyolódnak rajtunk, és azt állítják, hogy felfújjuk ezt az ügyet. Azbej Tristan azt üzente nekik, hogy a keresztényüldözés végül diktatúrába fordul. "Nem hagyjuk, hogy ilyen irányba forduljanak a dolgok."

Hol vannak a csillagszemű momentumosok, amikor megalázott embereket kellene védeni?

- tette fel a kérdést. Sajnálom, hogy nincs most itt valahol Niedermüller, amikor minden esetben szónokolt a kirekesztés ellen. Távozzon a közéletből, és vigye magával azt a keserű gyűlöletet, amit képvisel - zárta szavait Azbej Tristan.

 

Ezeket a napokat éljük most, amiről Camus írt, miszerint a bűn naponta szólítja fel az ártatlanságot és az erényt önigazolásra. Ebben a világban Európa-szerte naponta gyalázzák meg az erényt, és szólítja fel a bűn az ártatlanságot arra, hogy igazolja magát

- mondta Bayer Zsolt. Nekünk pontosan az a dolgunk, hogy az ő legrettenetesebb képződményei legyünk, és soha ne érezzék győztesnek magukat – tette hozzá. Bayer szerint ellenállásra van szükség a deviáns világgal szemben.

A fehér, fekete, sárga, muszlim, zsidó, hindu felebarátainknak sincs hová hátrálnia, mára a törésvonal a normális és az abnormalitás között van

- tette hozzá. Itt az idő, hogy Niedermüller és társai elnyerjék a méltó büntetésüket – zárta szavait Bayer Zsolt.

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője köszönetet mondott az ellentüntetőknek, mert így legalább végig hallgatják, mit mond.

Niedermüller nemcsak, hogy nem kért bocsánatot, hanem meg is erősítette a korábbi kijelentést

- tette hozzá. Mi a Jó isten egyik legnagyobb akaratának a szabad akaratot tartjuk, és ezért soha nem vetemednénk arra, hogy másra erőltessük a politikai és vallási nézeteinket – mondta Hollik István.

Egy keresztény ember csak demokrata lehet, de aki támadja a kereszténységet, az nem lehet demokrata

- mondta Hollik István. Niedermüller és a DK számára csak a hatalom fontos. Hollik István felhívta a figyelmet arra, hogy még tanulságosabb az ellenzék hallgatása.

Most már pontosan tudjuk, mi forog kockán, Niedermüllerék Szent István ezeréves örökségét akarják eltörölni!

Bajkai István szörnyű mondatnak, intoleranciának és lealacsonyításnak nevezte Niedermüller Péter szavait. A Fidesz országgyűlési képviselője elmondta, Magyarországon természetes, hogy mindenki békében élhet. Niedermüller hideg szívvel ontotta ránk az átkot – tette hozzá. A DK politikusa súlyosan megszegte az esküjét, amit polgármesterré választása után tett az alaptörvényre.

Saját magát leplezte le ez a kalandorpárt, amely a gyűlölet és kirekesztés egyik legfőbb képviselője Magyarországon – mondta Bajkai István.

Egy embertelen gyurcsányi világnézetnek a része Niedermüller Péter is

- tette hozzá. Azt kellett megélnünk, hogy egy belvárosi polgármester a heteroszexuális, fehér keresztényeket rémisztő képződménynek nevezze.

Ha nem védjük meg magunkat, akkor a gyűlöleten alapuló anarchista keresztényellenes nézet fog felfalni minket

- hangsúlyozta Bajkai István. Szólt arról is, hogy Niedermüller számára bizonyosan szimpatikusabbak az idegen kontinensekről érkező migránsok. Azonnal mondjon le Niedermüller Péter a polgármesteri tisztségéről, kérjen bocsánatot, és távozzon örökre a közéletből!

 

"Mi vagyunk a hangos többség!" - üzente Huth Gergely a Niedermüller-ellenes tüntetés résztvevőinek. A Pesti Srácok főszerkesztője az Origónak adott interjújában kiemelte, hogy a polgári tábornak még most kell hallatnia a hangját, mielőtt itthon is a napi politikai gyakorlat részévé válik a fehér, keresztény, heteroszexuális emberek elnyomása.

A kormánypártok és politikusaik, valamint a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) is tiltakozott a megnyilvánulása ellen. Bajkai István, a körzet fideszes képviselője, a rendezvény főszervezője az Origónak nyilatkozva arról beszélt, hogy Niedermüller gyűlöletet hozott Erzsébetvárosba, hiszen olyat senkire nem lehet mondani, hogy képződmény. Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő pedig úgy értékelte az ellenzéki politikus kijelentését, hogy az "rasszista, uszító és menthetetlen".

 

 FORRÁS: ORIGO.HU

2020.02.06.

Kapcsolat