Nemzetközi Ifjúsági Konferenciát szerveztünk Budapesten

Közép-Európa 30 évvel ezelőtt felszabadult a szovjet megszállás alól és a szocialista diktatúrából. Transzatlanti egyesülésünk a NATO-tagságunkkal 1999-ben kezdődött. A 2019-es év tehát kettős évforduló, az akkori események meghatározzák mai életünket.

A rendezvény célja az volt, hogy ráirányítsa a figyelmet az akkori események világpolitikai súlyára, és nyilvánvalóvá tegye, hogy a közép-európai nemzeti közösségek – élve a történelmi lehetőséggel – maguk vívták ki szabadságukat és függetlenségüket, hogy azok lehessünk, akik 1000 éve vagyunk: európaiak.
A konferenciára közép-európai ifjúsági partnerszervezeteink képviselőit hívtuk meg. Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Stumpf István  volt alkotmánybíró, professzor, Tibor Bial, cseh nagykövet, dr. Bólya Boglárka  helyettes államtitkár, Orbán Balázs  parlamenti és stratégiai államtitkár, Sztáray Péter András, biztonságpolitikáért felelős államtitkár, valamint Balla Mihály, az Országgyűlés Külügyi Bizottságának alelnöke.

2019.11.30.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra és Márk

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.