Lombárdiai Gioventú Nazionale rendezvényén jártunk

A Milánóhoz közeli Sonchinóban rendezte meg a lombárdiai Gioventú Nazionale, regionális rendezvényét, amelyen a Fidelitast Török Patrik, a Fidelitas Külügyi és Uniós Kabinet egyik kabinetvezetője képviselte az olasz fél meghívására.

Az olasz Fratelli d’Italia ifjúsági szervezete számos regionális tagot hívott meg, akik különböző paneleken számoltak be arról, hogy miért fontos egy közösséghez tartozni, nekik ez mit adott, illetve, hogy milyen jövőképet vázolnak az ifjúsági szervezetnek. A rendezvény végén Török Patrik a Fidelitas nevében valamint Alberto Tarradas Paneque, a spanyol geronai VOX elnöke egy panelbeszélgetés keretében fejtette ki véleményét az Európai Unióról, a jelenkori kihívásokról valamint korábbi saját tevékenységükről. Török Patrik a rendezvény alatt röviden beszélgetett a Fratelli d’Italia EP delegáció vezetőjével illetve a Fratelli d’Italia egyik parlamenti képviselőjével.

Az eseményen való részvételnek köszönhetően tovább erősödött a Gioventú Nazionale valamint a Fidelitas kapcsolata. Megállapodás született a jövőbeni együttműködés még további erősítéséről.

2019.10.15.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra és Márk

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.