A Fidelitas felkészült jelöltekkel és határozott kampánnyal készül az önkormányzati választásra!

A Fidelitas alkalmas, tisztességes, hazájukat és településüket szerető fiatalokat ajánl jelöltként a magyar emberek számára az október 13-i önkormányzati választáson. Polgármester- és önkormányzati képviselő jelöltjeink elkötelezettek településük és a nemzet ügye iránt. Az önkormányzati választási kampányban több mint kétezer aktivistánk segíti a Fidesz-KDNP jelöltjeinek munkáját és elkötelezetten dolgozik azért, hogy Magyarország minél több településén a biztonság és a fejlődés határozza meg a mindennapokat.

Az ellenzék olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba, akiknek nem a településük érdeke az első, hanem céljuk a kormánnyal szembeni hídfőállások kiépítése és a bevándorláspárti erők hatalomba segítése. 

Különösen szomorú látvány az ellenzék Budapesten nyújtott teljesítménye, ahol a legalkalmatlanabb embereiket kívánják a fővárosiakra szabadítani. Az ellenzék főpolgármester jelöltjei nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és nincs mögöttük semmilyen teljesítmény. Budapest nem cirkusz! A főváros nem lehet a bohócok terepe! A Fidelitas ezért különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felhívjuk a budapestiek figyelmét: a főváros sokkal többet érdemel az ellenzéki bohócoknál. 

Az önkormányzati választásig hátralévő napokban mindent meg fogunk tenni annak érdekévben, hogy a magyar települések élén olyan vezetők álljanak, akik számára kiemelt helyen szerepel a magyar családok ügye, a nemzeti függetlenség és a keresztény szabadság védelme.  

 

 

2019.09.21.

Kapcsolat