Lega Giovani Kongresszus Olaszországban

A Lega Giovani meghívására Pontidába utazott Nacsa Lőrinc, a Fidesz-KDNP parlamenti frakciójának tagja és Fidelitas Külügyi Kabinet nevében Török Patrik, a Fidelitas Külügyi Kabinet egyik kabinetvezető-helyettese.

A fogadtatás rendkívül kedves és barátságos volt. Az egész rendezvényen fesztivál hangulat uralkodott és meglepően sok tag ékezett Dél-Olaszországból is. A mostani események láthatóan összerázták a politikai szervezetet. Magyarországot követendő példának tartják, sok dicséretet kaptunk. A kongresszuson megválasztották a Lega Giovanni új elnökét, Luca Toccalinit, akivel megbeszélést folytatott Nacsa Lőrinc és Török Patrik.

 

 

A Lega Giovani tagokon kívül jelen voltak egyéb jobboldali ifjúsági szervezetek is. Részt vett egyebek mellett az európai parlamenti képviselő Nicolas Bay személyes munkatársa Bastien Rondeau-Frimas és több Génération Nation tag. Rövid beszélgetést folytattunk továbbá Manuel Hermannal, aki az AfD színeiben a Bundestagban helyet foglaló Dr. Roland Hartwig kutatási munkatársa.

Spanyol részről egy újonnan alakult párt három képviselője vett részt, amelynek a neve: Som Catalans. Ők is teljes mértékben egyetértenek a Fidesz politikájával, különösen a szigorú bevándorláspolitikával. 

A Lega újonnan megválasztott külügyi vezetőjével, Davide Quadri-val egyetértettünk abban, hogy a Lega Giovanni és a Fidelitas között folytatni kell a szoros együttműködést és a kapcsolatok további fejlesztését. 

 

2019.09.18.

Kapcsolat