Idén is végigjártuk a fesztiválokat!

A Fidelitas idén nyáron is képviseltette magát a fesztiválokon, saját standdal vártuk az érdeklődő fiatalokat. Idén ott voltunk a MartFeszten, az EFOTT-on, a Campus fesztiválon és Tusványoson is.

Az első állomásunk a  MartFeszt vot, mely az egyik legjelentősebb felvidéki közéleti szabadegyetem. Az idei rendezvény is gazdag programkínálattal várta a fiatalokat, a Fidelitas saját sátorral képviseltette magát.

Miután véget ért a MartFeszt, szinte már indultunk is tovább az EFOTT-ra, ahol sörpong és XBOX is várta az érdeklődőket. 

Ahogyan a korábbi fesztiválokon, természetesen a Campuson is garantált volt a jó hangulat a sátrunknál, az oda látogató fiatalok pozitív élményekkel gazdagodtak.

A fesztiválszezonunk utolsó úticélja Tusványosra vezetett, ami a már évek óta elmaradhatatlan hagyomány, és mindig felejthetetlen élmény.

2019.07.31.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani és Gergő

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.