DEMYC tanácsülés Thessalonikiben

 

Július 18-21. között került megrendezésre a DEMYC következő tanácsülése a görögországi Thessalonikiben. A konferencia szervezéséért a kormánypárti Új Demokrácia ifjúsági  szervezete, az ONNED felelt. A Fidelitast a DEMYC főtitkár-helyettese, Török Patrik képviselte. A tanácsülés központi témája a migráció és a biztonság volt, kiemelt vendégként pedig Georgios Koumoutsakis, görög migrációügyi miniszterhelyettes  tartott előadást. A konferencia résztvevői megtekintettek egy görög menekülttábort, ahol az ott tartózkodókkal beszélgetni is tudtak. Meglátogattak helyi vállalkozásokat és a híres Nicodemus kolostort is. Jelenlétével a Fidelitas megmutatta, hogy továbbra is a DEMYC aktív és megbízható tagja valamint számos új delegálttal tudta kiépíteni kapcsolatait.

2019.07.29.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani és Gergő

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.