Tatabányai fiatalok tették rendbe a városi játszóteret

Kupcsok Péter, Tatabánya képviselőjelöltként és szülőként is fontosnak tartja, hogy a 7. számú választókörzetben a környékén lakó kisgyermekes családok megfelelő állapotú játszótereket tudjanak használni a jövőben, mivel a körzet jelenlegi képviselője nem foglalkozik eleget a saját körzetével.

Gyermekeiknek a játszótéren eltöltött idő nem csupán a biztonságos, aktív fejlődést szolgáló lehetőséget, hanem az első közösségi létet is biztosítja.

Játszótereiket fejleszteni, állapotukat megóvni és rendben tartani szükséges hangsúlyozta ki Kupcsok Péter.

A tatabányai Fidelitas fiatalos lendületes csapata kapát ragadott, hogy eltávolítsa a játszótér területéről a gyomot, ezt követően pedig lefestették a játszótér elemeit.

A napokban felmértem a körzetben aktívan használt valamennyi játszótér állapotát, egyeztettem az odalátogató gyerekek szüleivel, a véleményeket, tapasztalatokat figyelembevéve városunk önkormányzatánál kezdeményezni fogom a körzetben található valamennyi játszótér fejlesztését.

Célom, hogy körzetünk dinamikusan, lendületesen fejlődjön, és ehhez minden korosztály igényére, véleményére figyelni szükséges mondta Kupcsok Péter.

2019.07.24.

Kapcsolat