Jöttünk, láttuk, összeszedtük!

A Fidelitas székesfehérvári csoportja július 6-án, szombaton a város több pontján is szemetet szedett. A rekkenő hőségben mintegy 15-en vettek részt az önkéntes akcióban.

Bár Székesfehérvár lakói egyre környezettudatosabban élnek, még mindig akadnak olyanok is, akiknek szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy fontos megőrizni a lakóhelyünk, városunk tisztaságát.
 

 
Örülünk annak, hogy a város önkormányzata is nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre, mint például a Fehérvár tüdeje és a Fecskebarát Székesfehérvár program, valamint az 1000 Fa Fehérvárra nevű
kezdeményezésünk. „Mi úgy gondoljuk, hogy cselekvéssel lehet tenni a fenntartható fejlődésért és
nem pedig tüntetésekkel. Mi hiszünk abban, hogy cselekvéssel el lehet érni, amit szeretnénk és erre is
buzdítjuk az embereket:” – fogalmazott Kozári Kristóf, a székesfehérvári szervezet elnöke.
 
 
„A következő napokban online médiában is lesz egy figyelemfelhívó akciónk, és arra szeretnénk kérni az embereket, hogy tegyünk a környezetért, tegyünk Fehérvárért!” – tette hozzá.

2019.07.07.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.