Komárom-Esztergom Megyei Ifjúsági Fórum

Megrendezésre került az első Fidelitas Komárom-Esztergom Megyei Ifjúsági Fórum Tatabányán.

A programon részt vett Böröcz László, a Fidelitas elnöke valamint Dr. Kancz Csaba, Komárom-Esztergom megyei kormánymegbízott és Bereznai Csaba, Tatabánya alpolgármestere is.

Fidelitas megyei és tatabányai szervezetének elnökeként Kupcsok Péter nyitóbeszédében kiemelte, hogy hagyományteremtő célzattal került sor az I. Ifjúsági Fórum megrendezésre. A fórum célja a közösségépítés, a megyei ifjúságpolitikai kérdések megvitatása, valamint kapcsolatépítés a helyi, megyei és országos politikusokkal, vezetőkkel.

Böröcz László, a Fidelitas elnöke elmondta, hogy a tavalyi évben a tatabányai csoport elnyerte a Fidelitas legaktívabb csoportja díjat, továbbá Komárom-Esztergom megyében az elmúlt években létrejött csoportok fejlődése dinamikus. Dr. Kancz Csaba, kormánymegbízott beszédében kihangsúlyozta, hogy a Fidelitas tatabányai csoportjának az elmúlt években több várost és a megyét fejlesztő kezdeményezése volt. A sport, az állatvédelem, a karitatív akciók egytől egyig a település és a megye fejlődését szolgálták.

Tatabánya és Komárom-Esztergom megye tovább erősödik!

 

2019.06.17.

Kapcsolat