Karácsony Gergely egyre több mindent söpör a szőnyeg alá

Nem látunk tisztán, a káosz pedig csak nő. Karácsony Gergely az átláthatóságot hirdeti, de még a közérdekű adatigényléseket sem válaszolja meg.

A Fidelitas budapesti elnöke hozzátette, ez egyébként törvénysértő, egy alkalmas polgármester ilyet sohasem tenne. Nem válaszol arra, mennyi a kifizetetlen számla Zuglóban és mennyi az önkormányzat kintlévősége – mutatott rá.

Borbély Ádám elmondta, Karácsony Gergely titkolózik. Hozzáfűzte, nemcsak erről, hanem a zűrös pénzügyekről, a meghiúsult fejlesztésekről és a volt jegyzője távozási körülményeiről.

Kitért arra is, hogy azt sem tudjuk a mai napig, miről tárgyalt többször is a parkolást üzemeltető céggel azután, hogy a képviselő-testület a napi 1 milliós veszteséget okozó szerződések felmondásáról döntött.

Borbély Ádám ezek után elmondta, Karácsony Gergely mit söpör a szőnyeg alá.: volt jegyző felmondásának ügyét, meghiúsuló fejlesztéseket, parkolási szerződéseket, A Pillangó Park furcsa beruházását, zűrös pénzügyeket, közérdekű adatokat és kifizetetlen számlákat – sorolta a Fidelitas budapesti elnöke.

(fidesz.hu)

2019.06.15.

Kapcsolat