Karácsony hétmilliós titka

Karácsony valóban hétmillióval tapasztotta be a volt zuglói jegyző száját?


Tegnap került nyilvánosságra, hogy Karácsony Gergely a parkolási szerződések miatt rúghatta ki az előző jegyzőjét.
Azoknak a szerződéseknek az előkészítéséről van szó, amelyek napi egymillió forint veszteséget okoznak Zuglónak – mondta el Borbély Ádám szerdai zuglói sajtótájékoztatóján. Aláhúzta, Karácsony már az aláíráskor tudhatta, hogy baj lesz, mégsem lépett közbe. A mai hírek szerint a korábbi jegyző hétmillió forinttal és titoktartási szerződéssel távozott – hívta fel a figyelmet.
Választ várunk Karácsony Gergelytől arra, hogy ez igaz-e? Valóban hét millió forinttal tapasztották be a volt jegyző száját? Tényleg azt hitte, hogy a jegyző eltávolítása a parkolási botrány megoldása? A szőnyeg alá akarta söpörni a problémát? – sorolta kérdéseit a Fidelitas budapesti elnöke.
Ha mindez így van, akkor ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan Zugló vezetésére – szögezte le Borbély Ádám.
 
(Forrás: fidesz.hu)
 

2019.06.12.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.