YEPP - München

Az elmúlt hétvégén a YEPP meghívására Münchenben járt a Fidelitas.

Az európai néppárt hivatalos kampányzáró eseményén Angela Merkel német kancellár, Markus Söder bajor miniszterelnök, Manfred Weber az EPP Spitzenkandidat és a pártcsalád vezető politikusai mondtak beszédeket. A néppártot jellemző eddigi mainstream retorika mellett a rendezvényen új értékrend- és irányvonalmeghatározási víziók is helyet kaptak. Bojko Boriszov, Bulgária miniszterelnöke beszédében előrevetítette, hogy az Európai Unió a konzervatív- jobbközép-jobboldali szövetséggel lenne a legjobb úton.


Az eseményen nem csak jelenleg aktív politikusok, de Bajorország két egykori - Magyarország iránt megértést és barátságot tanúsító - miniszterelnöke Edmund Stoiber ès Horst Seehofer is részt vettek. A Fidelitas képviseletében Kuli Petrának lehetősége volt  találkozni velük a rendezvényt követően. Horst Seehofer a rövid beszélgetés során hangsúlyozta, az eddigiekhez hasonlóan továbbra is elkötelezett Magyarország iránt. 

2019.05.28.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.