Kósa Lajos Kiskunfélegyházán tartott előadást

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke és Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke tartott fórumot az EP választás fontosságáról Kiskunfélegyházán.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy közvetlenül tudjunk kapcsolatot tartani a választóinkkal – hangsúlyozta Kósa Lajos. – A legfontosabbnak tartjuk azt elmondani, hogy az Európai Unió és Magyarország jövője szempontjából nagyon fontos választás előtt állunk. Most dől el, hogy olyan politikusok lesznek-e az Európai Unió vezetői, akik a bevándorlást támogatják vagy olyanok, akik a bevándorlást meg akarják állítani. Nekünk az a meggyőződésünk, hogy hazánk és a magyar választópolgárok érdeke, hogy Magyarország megállítsa a migrációt – hangsúlyozta Kósa Lajos.

Az uniós választás előkészületei bizonyítják, hogy az elmúlt több mint ezer esztendő sikereit, kudarcait, megpróbáltatásait nemzetünk idegrendszere őrzi. Növekedik a veszélytudat. Ezt bizonyítja az is, hogy itt a választókerületben 18 200 aláírást gyűjtöttünk és érzékelhető, hogy a május 26-án nagyobb számban fognak a szavazó urnák elé járulni, mint korábbi uniós választásokon – mondta el Lezsák Sándor.

 

2019.05.27.

Kapcsolat