Ebéd a hajléktalan szállón

Az elesett emberek iránt érzett szolidaritás nem politikai kérdés, hanem keresztény alapvetés, a bajban lévőkkel kapcsolatos felelősség, pedig nem szabadságjogi hisztéria kérdése.

Vannak politikai csoportok, amik azért harcolnak, hogy emberek az utcán élhessenek, méltatlan körülmények között, puszta ideológiai elkötelezettségből. A Fidelitas közössége ezzel szemben azt vallja, hogy az utcára kényszerült embereket fel kell emelni, hajléktalanszállókon lehetőséget kell számukra biztosítani, hogy egészséges és tiszta környezetben tudjanak talpra állni és a szociális rendszer támogatásával új életet kezdeni - mondta el Böröcz László, a Fidelitas elnöke, aki Péli Nikolettával, a Fidelitas nyugat-magyarországi regionális igazgatójával a Soproni Hajléktalanokat Ellátó Intézet lakóinak vitt vasárnapi ebédet.

2018.10.28.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.