Fidelitas a Csabai Kolbászfesztiválon!

Idén már huszonkettedik alkalommal rendezték meg a jelentős turisztikai vonzerővel bíró gasztrokulturális rendezvényt, a Csabai Kolbászfesztivált. Október 20-án, szombaton a Fidelitas is képviselte magát a kolbászkészítő versenyen, amely remek csapatépítő eseménynek bizonyult.

A békéscsabai sportcsarnokban és környékén 750 csapat társaságában szorgoskodott együtt a Fidelitas csapata, amely az egész ország területéről érkező Fidelitas tagokból állt össze és gyúrt együtt a megmérettetésen. A több, mint 40 fős résztvevőből mindenki kivehette részét a kolbászgyúrás folyamatában. A nap oldott hangulatban telt kedélyes mulatozással és ismerkedéssel. Nagy örömünkre az asztalunknál látogatást tett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Erdős Norbert európai parlamenti képviselő és Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár is.
Az esemény főszervezője Kovács Gréta Tünde, a Fidelitas Békés Megyei Választmányának elnöke volt.

Az eredményhirdetés után pedig a kikapcsolódás volt a főszerep!

2018.10.22.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri és Zsani

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.