"A Magyar Helsinki Bizottság Európából bevándorlókontinenst akar csinálni"

A Magyar Helsinki Bizottság bevándorlást támogató szervezet, mivel "a Soros-hálózat többi tagjával együtt" azon dolgozik, hogy Magyarország bevándorlóállammá váljon - mondta a Fidelitas alelnöke szerdán Budapesten, a bizottság irodája előtt tartott sajtótájékoztatón.

Falusi Vajk hangsúlyozta, hogy a Magyar Helsinki Bizottság és más szervezetek egész Európából bevándorlókontinenst akarnak csinálni – írja az MTI.

Veszélyeztetik az igazságszolgáltatás függetlenségét is azzal, hogy bírókat akarnak befolyásolni és védelmet biztosítanak a terrorizmussal vádolt Ahmed H. számára – tette hozzá.

A sajtótájékoztatót követően a Fidelitas Bevándorlást támogató szervezet feliratú matricákat ragasztott annak a háznak a kapujára, amelyben a Magyar Helsinki Bizottság irodája található.

Korábban Hollik István, a Fidesz-KDNP szóvivője ragasztott Bevándorlást támogató szervezet feliratú piros matricát annak a háznak a bejáratára, amelyben az Amnesty International irodája található, majd a Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület fővárosi irodájának bejáratához ragasztott hasonló matricát az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség külügyekért felelős alelnöke.

(888.hu)

2018.06.27.

Kapcsolat