A Fidelitas a milliárdosok orrára koppint

Mostanában gombamód szaporodnak azok az ellenzéki politikusok, akiket dróton rángatnak a milliárdosok. Ez nincs rendben. Nem szeretnénk, ha egyes pártok tevékenysége egy ócska bábjáték szintjére süllyedne, ezért a Fidelitas figyelemfelhívó plakátkampányt indít a következő napokban. Egy kicsit meg fogjuk cincálni a milliárdosok bajszát. Megnevezzük majd őket és kézzel rángatott bábjaikat is - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Böröcz László, a Fidelitas elnöke.
Vona Gábor pártját például dekára megvették. Mindenki látja, hogy pár ezer plakátért és pár tucat Kálmán Olga-interjúért eladta a pártját. Így aztán nyugodtan lecserélhetik a nemzeti jelzőt: a Jobbik egy nemzeti pártból Simicska csicskája lett. Ezt még a pártelnök cicás képei sem tudják elfedtetni – fogalmazott Böröcz László.

Aztán ott vannak a baloldali pártok is. Az MSZP volt elnöke pár napja mondta büszkén a kamerába, hogy a baloldali pártok természetesen Soros György oldalán vannak. Nem csak mondják ezt, hanem így is cselednek nap mint nap. Álproblémának nevezik a bevándorlást, majd máskor megszavazzák a kötelező kvótát erőltető állásfoglalást Brüsszelben. Vezetőjük Botka László, aki szerint Szeged lakosságát egyáltalán nem zavarták az illegális bevándorlók. Ezzel az állásponttal teljesen egy vágányra kerültek Soros Györggyel. Ha Soros György szól, a baloldal ugrik. Így lett a baloldal a spekuláns milliárdos bábja – mondta a Fidelitas elnöke.

Jól látszik, hogy a dróton rángatott bábpártokat ma már szinte semmi nem különbözteti meg egymástól, bárhonnan is érkeztek vezetőik. Egy a lényeg: csak milliárdos gazdáik érdekeit képviselik. Ha Simicska Lajos azt akarja, akkor a Jobbik nem szavazza meg a kötelező kvóta elleni alkotmánymódosítást. Hiába ígéri az MSZP elnöke a népszavazás előtt, hogy a parlamentben támogatnak mindent, ami a bevándorlás megállítását szolgálja, Soros György üzen, és a népszavazás után az MSZP már nem támogat semmit – hívta fel a figyelmet Böröcz László.
 


A plakátkampánnyal mind a jobboldali, mind a baloldali szavazókhoz szólunk. A Jobbik és a baloldal pártjai ma már nem értékeket képviselnek. Csak érdekeket szolgálnak. A Jobbik célja, hogy üzletet szerezzen Simicska Lajosnak, a baloldal célja, hogy megnyissa a határt a Soros György szerint kívánatos évi 1 millió bevándorló előtt. Itt az ideje, hogy a Fidelitas a milliárdosok orrára koppintson. Egy hónapig tartó országos plakátkampányban szeretnék megmutatni mindenkinek, hogy a baloldalnak Soros György, a Jobbiknak pedig Simicska Lajos a gazdája – hangsúlyozta a Fidelitas elnöke.

Több mint kétezer plakátot helyezünk ki, ehhez a támogatást a Fidesz országos elnökségétől kértük és kapjuk. A Fidesz költségvetéséből átlátható módon és nem egy milliárdostól, ahogy azt a Jobbik teszi. 

Forrás: fidesz.hu-mti.hu-fidelitas.hu

2017.04.27.

Kapcsolat