Kezdetét vette a Külügyi Akadémia előadássorozata

A Külügyi és Uniós Kabinet Október 26-án tartotta meg a Külügyi Akadémia első előadását, diplomácia témakörben. A Külügyi Akadémia megnyitásaként szervezetünk elnöke, Böröcz László és Párkányi Eszter, a kabinet vezetője köszöntötték a résztvevőket. Az eseményen dr. Kaleta Gábor, volt los angeles-i konzul vezette be a fiatalokat egy nagykövet munkájának kulisszatitkai közé.
Mesélt konzulként átélt személyes élményeiről, tapasztalatairól, az amerikai magyar közösségekről. Jó érzés azt hallani, hogy harmad- és negyedgenerációs magyarok is ápolják a magyar nyelvet és kultúrát.  Szó esett még többek között a különböző szakdiplomáciai területekről, Magyarország 2024-es olimpiai pályázatáról és az egy hónap múlva megrendezésre kerülő Budapesti Víz Világtalálkozóról is. Ezúton is köszönjük még egyszer dr. Kaleta Gábornak, hogy elfogadta Külügyi és Unós Kabinet meghívását.

 

2016.10.27.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.