Juhász Péter küzdelme a valósággal

A Fidelitas válaszokat vár Juhász Pétertől, az Együtt alelnökétől a 15 évre elítélt, közügyektől eltiltott bűnöző, Portik Tamással való kapcsolatáról – hangzott el Böröcz László pénteki sajtótájékoztatóján.
A Fidelitas elnöke aláhúzta, ma már mindenki számára világos, hogy Juhász Péter kapcsolatot ápol Portik Tamással. Böröcz László nem érti, hogy egy 15 évre elítélt, közügyektől eltiltott bűnözőnek miért éppen a „korrupcióellenesség élharcosának” kikiáltott politikustól kell információkat kérnie, mivel nagyon sok sajtófigyelő cég van Magyarországon. De Portik Tamás mégis Juhász Pétert választotta, aki ezt boldogan elvállalta – jegyezte meg.

Az V. kerület alpolgármestere felhívta a figyelmet arra, hogy egy boríték is gazdát cserélt Portik embere és Juhász Péter között. Böröcz László szerint minimum morális kérdéseket vet fel, hogy Juhász Péter egy gyilkosságért elítélt bűnözőnek szolgáltat. Böröcz László kitért Juhász Péter különböző sajtóorgánumokban tett ellentmondó nyilatkozataira is a sajtófigyeléssel kapcsolatban. Az V. kerületi alpolgármester aláhúzta, ezek az Együtt politikusának szavahihetőségét erősen megkérdőjelezik.

A Fidelitas elnöke arról is beszélt, hogy Juhász Péter kéregetni is képes. Arcpirító kéregetése azokkal szemben inkorrekt, akik ezután azzal szembesülnek, hogy az Együtt politikusa több tízezres divatmárkákban motorcsónakozik, egzotikus tengerparton nyaral, vagy havi több százezerért bérel budai panorámás lakást – tette hozzá.

A Fidelitas válaszokat vár Juhász Pétertől. Mióta van kapcsolatban Portik Tamással? Ha valóban cikkeket nyomatott ki Portiknak, akkor miről szólnak ezek a cikkek? Miért nem hozza nyilvánosságra azt, amit Portik Tamásnak összeállított? Megpróbálta-e befolyásolni Portik Tamást, hogy a tárgyaláson az ő állításait erősítse meg?Van-e megbízása Portik Tamástól, hogy kormánypárti politikusokat járasson le? Bojár Gábortól kapott eltitkolt pénzbeli támogatásán kívül, milyen anyagi támogatásokat nem vallott még be? A támogatásokkal elszámolt-e az adóhatóság felé? – sorolta kérdéseit Böröcz László.

forrás: fidesz.hu - fidelitas.hu

2016.09.23.

Kapcsolat