Fidelitas az EFOTT-on

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója remek lehetőséget teremt arra, hogy a politikai pártok ifjúsági szervezetei bemutatkozzanak a hallgatóknak. A fesztiválról évek óta a Fidelitas sem hiányozhat. Idén Miskolcon külön standdal, ingyen csocsóval és számos apró ajándékkal vártuk a fiatalokat.

Harminc év után ismét felforgatta Miskolcot, illetve Miskolctapolcát az EFOTT. Az ország legnagyobb hallgatói bulija 1200 fős stábbal, 16 hektáros területen több mint 160 előadóval, 8 zenei színpadon várta a fiatalokat július 15. és 20. között. A zenei sokszínűség mellett a kulturális és a sportprogramok sem maradhattak el.

A fesztiválon a Fidelitas helyi szervezetének tagjai külön standdal várták a főiskolásokat és az egyetemistákat, szórólapokat, karkötőket, tollakat és egyéb apró ajándéktárgyakat osztottak, valamint ingyen csocsót biztosítottak a játékos kedvűeknek.


Csütörtökön Kövér László, az Országgyűlés elnöke előadást tartott, melyen a szerencsi, valamint a miskolci Fidelitas csoportok tagjai nagy számban vettek részt. Gulyás Gergely is ellátogatott a fesztiválra. A fidelitasosok nyilvános beszélgetést szerveztek az Országgyűlés alelnökével, bárki kérdezhetett a fideszes politikustól.
 


A pénteki összpárti vitán Magera Tibor országos alelnök képviselte szervezetünket. A program sok érdeklődőt vonzott.

Az egyik legszerethetőbb, folyamatosan megújuló nyári fesztiválon rengeteg fiatal kereste fel a Fidelitas standját, érdeklődött közösségünk és rendezvényeink iránt.

2014.07.21.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.