Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Az Egerben rendezett Öko-Aqua konferencia helyszíne előtt Lombeczki Gábor, a Fidelitas Heves megyei elnöke azt kérte a víziközmű szolgáltatóktól: gondolkozzanak el azon, hogyan lehetne tovább csökkenteni a tarifát.
Egerben tartotta legnagyobb, háromnapos rendezvényét a Magyar Víziközmű Szövetség. Az Öko-Aquának idén először adott otthont a megyeszékhely. Lombeczki Gábor, a Fidelitas megyei elnöke a tanácskozás zárónapján, az eseménynek helyet adó Hotel Eger előtt tartott sajtótájékoztatóján emlékeztetett rá, hogy a kormány 2013-ban döntött a víz- és a csatornadíjak 10 százalékos mérsékléséről és a rezsicsökkentés idén is folytatódik.


„Heves megyében országosan az egyik legmagasabb a vízdíj. Azt szeretnénk kérni a számlaküldőktől, gondolkozzanak azon, hogyan lehetne tovább csökkenteni az árakat" - mondta Lombeczki Gábor, majd egy kancsóból jelképesen tiszta vizet öntött egy pohárba.


2014.06.17.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.