Dobre Dániel lett a Nemzetpolitika Kabinet kabinetvezető-helyettese

Ladó Balázs, a Fidelitas Nemzetpolitika Kabinetjének vezetője a - jövőben várhatóan sokasodó - feladatok hatékonyabb ellátása érdekében felkérte kabinetvezető-helyettesnek Dobre Dánielt, aki a felkérést elfogadta.
Dobre Dániel közgazdaság és nemzetközi tanulmányok szakon végezte tanulmányait a BGF Külkereskedelmi Karán Mátyásföldön. Nemzetpolitikai érdeklődését a 2004-es népszavazás lesújtó eredménye alapozta meg. Ekkor fogalmazódott meg benne, hogy anyaországiként tennie kell a külhoniak ügyéért. Először a Fidesz, majd a Fidelitas XVI. kerületi szervezetéhez csatlakozott, utóbbinak jelenleg egyik alelnöke. A Fidelitas Nemzetpolitikai Kabinetjének kabinetvezető-helyetteseként célja az anyaországi és a külhoni ifjúság közötti kapcsolatok erősítése kétoldalú szakpolitikai együttműködések és közösségépítő rendezvények szervezésével.

2014.05.27.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.