II. Kiskunhalasi Fidelitas Sportnap

A Fidelitas kiskunhalasi csoportja idén második alkalommal rendezett nagy sikerű sportnapot vasárnap a kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnázium tornatermében.

A kispályás labdarúgótornán két halasi csapat mellett a békéscsabai, a kecskeméti és a kiskőrösi Fidelitas csapata mérkőzött meg egymással. A nagyon szoros és küzdelmes meccseknek köszönhetően a végeredmény csak az utolsó, a kecskeméti és a kiskőrösi csapatok megmérettetésén dőlt el. 

Míg a fiúk izgalmas focimeccseket játszottak, a lányok intenzív és minden porcikát megmozgató zenés zumba-fitness órán vehettek részt.


A kispályás futballmérkőzés végeredménye a következő:
I. Kecskeméti Fidelitas csapata
II. Kiskunhalasi Fidelitas csapata
III. Kiskőrösi Fidelitas csapata
IV. Békéscsabai Fidelitas csapata
V. Monsters csapata

A díjakat Fülöp Róbert alpolgármester adta át a játékosoknak.

A rendezvényt Farkas Dániel, a Fidelitas kiskunhalasi csoportjának elnöke zárta. Megígérte, a következő sportnapon ismét megmérettethetik majd magukat a csapatok.

Fotók: Szilágyi Pál Ferenc

2014.05.06.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.