A Soproni Fidelitas húsvéti meglepetése sok gyereknek szerzett örömet

A Fidelitas soproni csoportjának tagjai húsvét alkalmából először a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet gyermekosztályára látogattak, ahol ajándékcsomagokat osztottak és közösen játszottak a picikkel, majd igazi nyuszival és csokikkal lepték meg a családok átmeneti otthonában lévő gyermekeket április 18-án, pénteken.
„A húsvéti ajándékok komoly kiadást jelentenének olyan intézmények számára, amelyek saját erőből nehezen tudnak meglepetéseket venni a kicsiknek, ezért esett a választásunk a kórházra és a családok átmeneti otthonára. A Fidelitas jótékonysági tevékenységét a későbbiekben is folytatni szeretné, mert ez mozgalmunk eszmeiségéhez szorosan hozzátartozik. Szeretném megköszönni mindazoknak a segítségét, akik húsvét alkalmából örömet szereztek a gyerekeknek” – fogalmazott Péli Nikoletta, a Fidelitas soproni csoportjának elnöke.
 

2014.04.24.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.