Kommandózz Te is! - Csatlakozz a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezik a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért országos hulladékgyűjtési akciót, hazánk egyik legnagyobb társadalmi célú kampányát május 9-11. között. A Fidelitas Környezetvédelmi Kabinetje felhívja a Fidelitas helyi csoportjainak figyelmét az akcióra és arra kéri őket, csatlakozzanak a mozgalomhoz!
Az országos nagytakarítás célja szűkebb-tágabb környezetünk megtisztítása és a figyelemfelhívás a környezettudatos viselkedés fontosságára. Idén a három naposra bővült TeSzedd! nemzetközi porondon is bemutatkozik, hiszen Magyarország csatlakozik vele a Let’s Clean Up Europe! elnevezésű összeurópai kezdeményezéshez, amit az Európai Bizottság EWWR LIFE+ programja keretében szerveznek meg. Május 10-én a kontinens 28 országának polgárai töltik a napjukat szemétszedéssel.

A program regisztrációhoz kötött, jelentkezni 2014. május 2-ig lehet a http://szelektalok.hu/teszedd/ weboldalon. Az eddig regisztráltaknak köszönjük és minden fidelitasosnak üzenjük: fényképezőgép aksikat töltőre! Örökítsétek meg, Ti hogyan szedtétek a szemetet!  Ezekből a képekből fog elkészülni a Fidelitas 2014-es önkéntes tablója, az „Így szedtük Mi!'14”.

További részletek az esemény Facebook oldalán.

 

2014.04.23.

Kapcsolat

Központi iroda A Központi Iroda a Fidelitas életének, napi működésének központi szervezését hivatott ellátni. Az Iroda munkatársai: Dóri, Nóri, Zsani, Petra, Márk és Rajmi

fidelitas.hu szerkesztősége Cikk küldése, kapcsolatfelvétel: fidelitas@fidelitas.hu, sajto@fidelitas.hu

Az Iroda elérhetőségei: Cím: Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1055) 623. iroda Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-17 óra között érhető el az alábbi számon: +361 441 5752 E-mail: fidelitas@fidelitas.hu Levélcím: 1055 Budapest, Széchenyi rkp. 19.